ΣΕΙΡΗΝΕΣ :: Παρουσίαση προϊόντος

Ksenia Radius Εσωτερική Σειρήνα

Εσωτερική σειρήνα με σύνδεση K-BUS, εφεδρικό φωτισμό και ανιχνευτή θερμοκρασίας

Η εσωτερική σειρήνα radius, είναι στην πραγματικότητα ένας εξειδικευμένος (ακουστικός και οπτικός) βομβητής, ο οποίος είναι μοναδικός, τόσο στον σχεδιασµό όσο και στο μέγεθος, αφού είναι εξαιρετικά λεπτός, ( 37mm).

Κατασκευασμένος µε τεχνολογία που υπόσχεται την καλύτερη δυνατή επίδοση αλλά και την μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

∆ιαθέτει πολύ υψηλή ένταση ήχου, LED υψηλής φωτεινότητας για την ένδειξη συναγερμού που λειτουργεί και σαν φωτισµός ασφαλείας σε περίπτωση διακοπής ρεύµατος.

Η σειρήνα ελέγχεται πλήρως από ένα μικροεπεξεργαστή, ο οποίος ελέγχει την κατάστασή της και στέλνει τα ανάλογα σήµατα.

Η σειρήνα radius,  έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι δυνατή η προσαρμογή της σε οποιοδήποτε χρωµατικό περιβάλλον και η εναρµόνισή της µε την εσωτερική διακόσμηση κάθε χώρου.

Ο τελικός χρήστης µπορεί να επιλέξει ανάµεσα σε 4 διαφορετικά χρώµατα: άσπρο, μεταλλικό , γκρι, κόκκινο και µαύρο. Η κατάσταση της μπαταρίας παρακολουθείται συνεχώς και µία πιθανή δυσλειτουργία εµφανίζεται αµέσως στον πίνακα ελέγχου. Επιπλέον, η σειρήνα προστατεύεται αυτόµατα, σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να κόψει τα καλώδια, καθώς διαθέτει 2 διακόπτες tamper, για αποφυγή ανοίγματος του προστατευτικού καλύμματος ή ξηλώματος από τον τοίχο.

Το κάλυµµα της σειρήνας άλλωστε είναι φτιαγμένο από πολύ υψηλής ποιότητας anti-UV polycarbonate.

Η σειρήνα (µόνο για τους πίνακες ελέγχου lares ), είναι εξοπλισμένη µε αισθητήρα θερμοκρασίας ακριβείας, που εμφανίζει την εσωτερική θερμοκρασία στο πληκτρολόγιο ergo.


Κωδικός προϊόντος: Ksenia Radius
LIVE

LIVE
Δείτε το Λουτράκι σε ζωντανή μετάδοση μέσω web κάμερας!

Η Total Security σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά τον χώρο σας, από οποιοδήποτε σημείο μέσω internet! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.