GSM / GPRS :: Παρουσίαση προϊόντος

Ksenia Gemino

Το σύστημα geminο είναι ένα Universal σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας μέσω δικτύων GSM/GPRS σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματικές εφαρμογές ασφαλείας .

Λόγω της μεγάλης ευελιξίας που διαθέτει , μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε διάφορες εφαρμογές τηλεπικοινωνίας , βιομηχανικές και οικιακές και γενικά οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη για την μετάδοση σημάτων με αξιόπιστο τρόπο , σε περίπτωση διακοπής της απλής τηλεφωνικής γραμμής ( ή ως εναλλακτική λύση ) , προκειμένου να προστατεύσει ευαίσθητες εγκαταστάσεις , όπως εγκαταστάσεις ηλιακών συστημάτων , ιχθυοτροφεία , θερμοκήπια , κ.τ.λ.

 

Συνεργάζονται με οποιονδήποτε πίνακα συναγερμού της αγοράς , αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αυτόνομα συστήματα , για αποστολή κωδικοποιημένων σημάτων , φωνητικών μηνυμάτων , SMS , emails και για απομακρυσμένο χειρισμό εξόδων .

• Διαθέτει εξομοιωτή τηλεφωνικής γραμμής για σύνδεση με οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού

• Αποκωδικοποιεί τοπικά το πρωτόκολλο Contact ID σε φωνητικά μηνύματα, SMS και/ή, email (μπορεί να αποστείλει φωνητικό μήνυμα, SMS η emails ξεχωριστά για κάθε ζώνη)

• Τα μηνύματα SMS και τα emails μπορούν να έχουν περισσότερους από 128 χαρακτήρες, για ένα σύνολο 200 μηνυμάτων, τα οποία μπορούν να αντιστοιχηθούν σε αντίστοιχα συμβάντα του πρωτοκόλλου Contact ID

• Αποστολή κωδικοποιημένων σημάτων με το πρωτόκολλο Contact-ID, μέσω δικτύου GSM (συσκευές gemino4 and gemino expandable)

• Φωνητικός τηλεφωνητής, με δυνατότητα καταγραφής μέχρι 200 μηνυμάτων, για περισσότερα από 700 δευτερόλεπτασυνολικού χρόνου καταγραφής. Συνεργάζεται με οποιουδήποτε πίνακα συναγερμού της αγοράς ακόμη και αν αυτός δεν διαθέτει μονάδα φωνητικών μηνυμάτων

• Η εγγραφή των φωνητικών μηνυμάτων μπορεί να γίνει μέσω του πληκτρολογίου ή να χρησιμοποιηθούν προ-ηχογραφημένα μηνύματα που υπάρχουν σε έναν Η/Υ ή να εισαχθούν σαν αρχεία wav ή να δημιουργηθούν από την ενσωματωμένη μηχανή μετατροπής κειμένου σε φωνή (μόνο στα αγγλικά) ή την πιο εξελιγμένη μηχανή TTS της Loquento που υποστηρίζει και ελληνικά

• Δύο (2) υποδοχές για κάρτες SIM (οι κάρτες δεν συμπεριλαμβάνονται)

• Ενσωματωμένη κεραία στην πλακέτα και κονέκτορας γιασύνδεση εξωτερικής κεραίας με αυτόματη επιλογή του πιο ισχυρού σήματος (Έξυπνη λειτουργία EasyScan® )

• Θύρα USB για έλεγχο και προγραμματισμό

• Θύρα διασύνδεσης KS-BUS με δυνατότητα σύνδεσης ενός πληκτρολογίου ergo™ και 1 ή 2 επεκτάσεων auxi (μόνο για επέκταση εισόδων στο gemino expandable)

• 4 προγραμματιζόμενες είσοδοι ενσωματωμένες στην πλακέτα (μόνο στο gemino4) ή εναλλακτικά μέχρι 10 προγραμματιζόμενες εισόδους (εξόδους) με την σύνδεση 1 ή 2 επεκτάσεων auxi (μόνο στο gemino expandable)

• Ενσωματωμένες έξοδοι στην πλακέτα: 2 OC (ανοιχτού συλλέκτη) μέχρι 500 mA, με δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού μέσω κινητού τηλεφώνου (μέσω SMS ή με αναγνώριση χρήστη) ή για επισήμανση κάποιας κατάστασης του συστήματος (π.χ πρόβλημα GSM ή απώλεια τηλεφωνικής γραμμής)

• Τηλεφωνικός κατάλογος μέχρι 100 τηλεφωνικών αριθμών, για απ’ ευθείας ενεργοποίηση εξόδων (με αναγνώριση χρήστη)

• Προγραμματισμός με Η/Υ ή flash memory μέσω θύρας USB ή μέσω του πληκτρολογίου ergo™

• Ανίχνευση παρεμβολών GSM (Jamming Detection)

• Πιστωτικός έλεγχος προπληρωμένων καρτών SIM

• Υψηλής ποιότητας ψηφιακός ήχος

• Τροφοδοσία: 13,8V dc

• Κατανάλωση: 80mA σε αναμονή, 100mA κατά την διάρκεια φωνητικών κλήσεων, 130mA σε εξομοίωση τηλεφωνικής γραμμής , 200mA μέγιστο στη σύνδεση σε δίκτυο GPRS

• Συσκευή GSM: GSM/GPRS Telit BGA module 22x22mm (designed in Italy) quad-band (850-900-1800 and 1900 MHz)

• Μέχρι 2 OC έξοδοι ενσωματωμένες στην πλακέτα

• Εξομοίωση γραμμής PSTN: Τάση γραμμής: 40V, φορτίο γραμμής : 20mA, προγραμματιζόμενος τόνος γραμμής, τάση κουδουνίσματος: 120Vac

• Επιλογή γραμμής: DTMF

• Θερμοκρασία λειτουργίας : +5 έως +40°C

• Διαστάσεις πλακέτας: 92 x 113 x 20 mm • Μέγιστες συνολικές διαστάσεις: mm 140x102 x 30 (max.)

• Βάρος: 170 gr. Β

 

Η μονάδα gemino™ ελέγχει σταθερά την κατάσταση της τηλεφωνικής γραμμής και σε περίπτωση απώλειας, όλες οι συνδεδεμένες συσκευές χρησιμοποιούν τον προσομοιωτήτηλεφωνικής γραμμής που παρέχεται από την μονάδα, για να πραγματοποιήσουν ή να λάβουν κλήσεις υψηλής ποιότητας, μέσω δικτύου GSM, χάρη στην ψηφιακή έξοδο ήχου που διαθέτει η συσκευή.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες συσκευές που διατίθενται σήμερα στην αγορά, η μονάδα gemino ™ ενσωματώνει την κεραία GSM απευθείας πάνω στην πλακέτα, καθιστώντας την εξωτερική κεραία ουσιαστικά περιττή για την πλειοψηφία των εφαρμογών, ενώ για συγκεκριμένες εγκαταστάσεις που απαιτείται επιπλέον εξωτερική κεραία, αυτή μπορεί να προστεθεί και η μονάδα μπορεί πάντα να διαχειρίζεται και να παρέχει την καλύτερη ποιότητα σήματος μεταξύ των δύο. Επιπλέον το gemino™ προσφέρει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε 2 διαφορετικές κάρτες SIM, ακόμη και από 2 διαφορετικούς παρόχους, ελέγχοντας συνεχώς την κατάσταση του δικτύου GSM με 3 διαφορετικές ταυτόχρονες λειτουργίες:

1) μετρώντας το επίπεδο του σήματος και της ποιότητάς του

2) επαληθεύοντας την ορθή καταχώρηση στο δίκτυο GSM

3) ανιχνεύοντας την παρουσία παρεμβολών (jamming)

Εν ολίγοις το gemino™ είναι σε θέση να επιλέγει αυτόματα, ποια κεραία και ποια κάρτα SIM, (ή πάροχος κινητής τηλεφωνίας) πρέπει να χρησιμοποιηθεί, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή κάλυψη GSM για εφαρμογές ασφαλείας (για την λειτουργία αυτή εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας).

Επιπλέον, για όλες τις προπληρωμένες κάρτες SIM, το gemino™ ελέγχει το πιστωτικό τους υπόλοιπο και ενημερώνει αυτόματα όταν χρειάζεται ανανέωση καθώς και όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης της κάθε κάρτας.

Η συσκευή έχει επίσης την δυνατότητα, να αποκωδικοποιεί τα σήματα του πρωτοκόλλου Contact ID και να αποστέλλει φωνητικά μηνύματα, SMS και/ή e-mails, συνθέτοντας φωνητικά μηνύματα, SMS ή e-mails διαθέσιμα και προσαρμοσμένα για κάθε κέντρο ελέγχου και για κάθε ζώνη ξεχωριστά (διαχειρίζεται έως 200 διαφορετικά προγραμματιζόμενα συμβάντα). Με το gemino4 και το gemino expandable είναι δυνατή η αποστολή κωδικοποιημένων σημάτων του πρωτοκόλλου contact-id μέσω δικτύου GSM, π.χ. σε ένα κεντρικό σταθμό παρακολούθησης. Τα φωνητικά μηνύματα μπορούν επίσης να δημιουργηθούν σε PC και κατόπιν να εισαχθούν σαν αρχεία wav ή να φτιαχτούν χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη εφαρμογή μετατροπής κειμένου σε ψηφιακή ομιλία που παρέχεται δωρεάν ή με την επαγγελματική εφαρμογή αυτόματης μετατροπής κειμένου σε ανθρώπινη ομιλία της Loquento που υποστηρίζει και τα ελληνικά με την φωνή του Νίκου (απαιτείται μία άδεια χρήσης ανά εγκαταστάτη).

Το gemino™ μπορεί να προγραμματιστεί μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από έναν H/Y, μέσω θύρας USB η χρησιμοποιώντας την ίδια θύρα για φόρτωση του προγράμματος από ένα USB stick, χωρίς την χρήση υπολογιστή. Η μονάδα διαθέτει θύρα επικοινωνίας KS-BUS, στην οποία μπορεί να συνδεθεί ένα LCD πληκτρολόγιο σειράς ergo™ : μέσω του πληκτρολογίου μπορούμε να ελέγχουμε τηνσυσκευή, να κάνουμε φωνητικές κλήσεις και να προγραμματίσουμε όλες τις παραμέτρους του gemino. Στην ίδια θύρα bus και μόνο στο gemino expandable, μπορούν επίσης να συνδεθούν μέχρι 2 μονάδες επέκτασης auxi, οι οποίες μας δίνουν την δυνατότητα να διαχειριστούμε μέχρι 10 εισόδους για αποστολή SMS, φωνητικών μηνυμάτων ή email, μετατρέποντας έτσι την μονάδα σε ένα πολύ δυναμικό σύστημα επικοινωνίας.

LIVE

LIVE
Δείτε το Λουτράκι σε ζωντανή μετάδοση μέσω web κάμερας!

Η Total Security σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά τον χώρο σας, από οποιοδήποτε σημείο μέσω internet! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.