ΚΑΜΕΡΕΣ  IP :: Παρουσίαση προϊόντος

DS-2CD2432F-IW

 

Hikvision DS-2CD2432F-IW Δικτυακή υπέρυθρη IP κάμερα 3Mpixels με PIR, μικρόφωνο και μεγάφωνο

Η δικτυακή κάμερα DS-2CD2032-I ανήκει στην οικογένεια HiWatch της Hikvision που περιλαμβάνει οικονομικά και παράλληλα αξιόλογα προϊόντα, για μικρομεσαίες εφαρμογές. Είναι τύπου Cube και ενσωματώνει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως:

  • Ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης PIR για ειδοποίηση συναγερμού
  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, για ηχητική επικοινωνία
  • Ενσωματωμένο υπέρυθρο LED ( max ~ 10m)
  • Υποδοχή κάρτας Micro SD/SDHC/SDXC μέχρι 64 GB

Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, υποστηρίζοντας true day/night λειτουργία, με εύρος υπέρυθρου IR 10 μέτρα για νυχτερινή λήψη. Η μικρών διαστάσεων κάμερα, ενσωματώνει αισθητήρα 1/3" Progressive Scan CMOS, αποδίδοντας ανάλυση 3MP (2048x1536) με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Μέσω θύρας Ethernet υποστηρίζει εξωτερική αποθήκευση σε υπολογιστή ή NAS και ενεργοποίηση συναγερμού μέσω αναγνώρισης κίνησης και tampering. Επιπλέον, σας παρέχει την δυνατότητα της τοπικής καταγραφής σε κάρτα μήνης (η κάρτα δεν περιλαμβάνεται). Χαρακτηριστικό της κάμερας είναι η ευκολία συνεργασίας με ΝVR τρίτων κατασκευαστών, αφού είναι συμβατή μεONVIF, PSIA και CGI.

Σας παρέχει δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω του καλωδίου Ethernet (PoE) και υποστηρίζει αυτόματη εναλλαγή Day/Night, ενσωματώνοντας φίλτρο IR Cut με αυτόματο διακόπτη και για βελτίωση της εικόνας υποστηρίζει ψηφιακές λειτουργίες 3D DNR και DWDR.

Δυνατότητες διαχείρισης:


Η DS-2CD2432F-I υποστηρίζει τρεις διαφορετικούς τρόπους διαχείρισης, πάντα μέσω IP. Ο πιο άμεσος είναι μέσω Web Interface και η πρόσβαση μπορεί να γίνει είτε μέσω Internet Explorer, είτε μέσω Firefox. Σε περίπτωση όπου η κάμερα τοποθετηθεί χωρίς NVR, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το δωρεάν πρόγραμμα iVMS-4000 που τη συνοδεύει και μετατρέπει έναν υπολογιστή που ανήκει στο ίδιο δίκτυο με την κάμερα σε καταγραφικό. Τέλος, μέσω της εφαρμογής iVMS-4500 η πρόσβαση στη live εικόνα της κάμερας μπορεί να γίνει από φορητές συσκευής iOS (iPhone, iPad) και Android.

Τo Web Interface προσφέρει πλήρη δυνατότητα παραμετροποίησης και ελέγχου της κάμερας. Από το παράθυρο Live View ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την προβολή του Main Stream ή του Sub Stream της κάμερας, ανάλογα το bandwidth της δικτυακής σύνδεσης. Από το ίδιο παράθυρο μπορεί να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα εγγραφή ή να ληφθεί screenshot. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν σε δικτυακό υπολογιστή ή σε NAS, ενώ υπάρχει δυνατότητα αποστολής screenshot σε email ή FTP Server. Μια εγγραφή μπορεί να ξεκινήσει είτε μέσω χρονοδιαγράμματος, είτε μέσω alarm (αναγνώριση κίνησης και tamper-proof). Αντίστοιχες δυνατότητες με το Web Interface, παρέχει το λογισμικό iVMS-4000, δίνοντας επιπλέον την επιλογή διαχείρισης πολλαπλών καμερών.

Για τη διαχείριση της κάμερας μέσω φορητών συσκευών (Smartphones, Tablets) χρησιμοποιείται  η εφαρμογή iVMS-4500 HD. Η προσθήκη κάμερας είναι πολύ απλή και αμέσως ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο live view. Η εφαρμογή υποστηρίζει ταυτόχρονη προβολή τεσσάρων παραθύρων, που μπορεί να έρχονται από διαφορετικές IP κάμερες. Επίσης, μέσω του live view ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την προβολή Main ή Sub Stream ή να παραμετροποιήσει την ανάλυση χειροκίνητα.

 


  • Τύπος: IR Cube IP Camera
  • Αισθητήρας: 1/3" CMOS 3MP
  • Μέγιστη ανάλυση: 2048x1536
  • Φακός: 4mm
  • Εύρος IR: έως 10 μέτρα
  • True day/night: Ναι
  • Ενσωματωμένος ανιχνευτής κίνησης PIR
  • Υποδοχή κάρτας μνήμης Micro SD/SDHC/SDXC μέχρι 64 GB
  • Πρωτόκολλα επικοινωνίας: ONVIF, PSIA, CGI
  • Τροφοδοσία: 12V ή PoE
LIVE

LIVE
Δείτε το Λουτράκι σε ζωντανή μετάδοση μέσω web κάμερας!

Η Total Security σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά τον χώρο σας, από οποιοδήποτε σημείο μέσω internet! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.