ΔΙΑΦΟΡΑ  CCTV :: Παρουσίαση προϊόντος

Νέοι φακοί Fujinon

Οι νέοι φακοί Fujinon YF360A-SA2 & YF360A-SA2  χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη τεχνολογία ImmerVision Panomorph για να προσφέρουν μια γωνία θέασης 360 ° χρησιμοποιώντας μια μόνο κάμερα η οποία μπορεί να δεχτεί φακό.

 Ο παραπάνω φακοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε κάμερα CCTV 1 / 3 ", με τύπο στερέωσης φακού CS mount, 12,5 mm back focus distance, Real 4:3 aspect ratio και ανάλυση έως 2 Mpx. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται η χρήση καμερών με ελάχιστη ανάλυση 640x480 (480 TVL σε 1,2 Mpx), εγκατάσταση της κάμερας  κάθετα σε οροφή ή πάτωμα για μια πλήρη γωνία θέασης 360° x 180° (H x V).

 Πλοήγηση στο εσωτερικό της εικόνας.

 Με την πρώτη ματιά, οι πανοραμικοί φακοί της Fujinon μπορoύν να δώσουν μια πλήρη εικόνα 360°, η οποία φαίνεται παραμορφωμένη από το ανθρώπινο μάτι.

 Για να έχουμε μια εικόνα χωρίς παραμόρφωση είναι απαραίτητη η χρήση του φακού σε συνδυασμό με μια εφαρμογή λογισμικού για να μετατρέψει την στρεβλή εικόνα των 360 μοιρών και να παρέχει εικόνες που να προσαρμόζονται στο ανθρώπινο μάτι.

 Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το ολοκληρωμένο λογισμικό τεχνολογίας SDK Panomorph της ImmerVision, είναι δυνατή η πλοήγηση μέσα στην εικόνα, με κίνηση στον οριζόντιο και κάθετο άξονα (pan&tilt), ενώ παρέχεται και η δυνατότητα ψηφιακού ζουμ.

Για να απολαύσετε την μοναδική αίσθηση της πλοήγησης 360° είναι απαραίτητη η χρήση ενός πανοραμικού φακού και μιας εφαρμογή λογισμικού με ενσωματωμένη την τεχνολογία panomorph , όπως το λογισμικό Aimetis σε οποιαδήποτε από τις τρεις άδειες του (Standard, Professional, Enterprise). Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων (φακού και λογισμικού) είναι αυτό που επιτρέπει την συναρπαστική αίσθηση της πλοήγησης μέσα στην εικόνα.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Προς το παρόν, η τεχνολογία αυτή δεν συνιστάται για εφαρμογές αναγνώρισης (προσώπου ή πινακίδας αυτοκινήτου). Αν και οι εικόνες που λαμβάνονται έχουν μια καλή ανάλυση για τη γενική παρακολούθηση της υπό επιτήρηση περιοχής, συνιστάται η χρήση καμερών υψηλής ανάλυσης για επιτήρηση στρατηγικών σημείων, στα οποία θέλουμε να έχουμε την δυνατότητα αναγνώρισης αντικειμένων.

 Χαρακτηριστικά:

 360° πανοραμική θέαση

  • Εστιακό μήκος: 0.9 (κατά πλάτος άξονα) / 1,15 (επιμήκη άξονα)
  • Ίριδα: F1.9 (κατά πλάτος άξονα) / F2.4 (επιμήκη άξονα)
  • Τύπος φακού 1/3, CS Mount, DC Auto Iris
  • Χειροκίνητη εστίαση
  • Κεντράρισμα αισθητήρα με ρύθμιση και στους 3-άξονές
  • Λόγος αναμόρφωσης εικόνας: 1.3 (4:3)
  • Χωρίς τα "τυφλά" σημεία ή "τυφλές" περιοχές
  • Διαθέσιμο SDK με βάση το πανίσχυρο λογισμικό πλοήγησης της ImmerVision
  • Ολοκληρωμένη υποστήριξη εφαρμογής SDK της ImmerVision
  • Συμβατό με τις συμβατικές κάμερες CCTV
  • Πατενταρισμένη τεχνολογία  πανοραμικής θέασης 360° (ImmerVision Panomorph)
  • Βάρος 180 gr
LIVE

LIVE
Δείτε το Λουτράκι σε ζωντανή μετάδοση μέσω web κάμερας!

Η Total Security σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά τον χώρο σας, από οποιοδήποτε σημείο μέσω internet! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.