LCD - TFT :: Παρουσίαση προϊόντος

SX Series monitors for CCTV

Σήμερα η τεχνολογία Anti-Burn-in™ που η εταιρία AG Neovo παρουσίασε, δίκαια χαρακτηρίζεται σαν τοπετράδι του στέμματος στην βιομηχανία των προϊόντων συστημάτων ασφαλείας.

Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την απρόσκοπτη παρουσίαση συμβάντων, ξεπερνώντας το πρόβλημα του αποτυπώματος εικόνας από κάψιμο (burn-in) που συχνά εμφανίζεται στις οθόνες LCD κατά την παρατεταμένη λει-τουργία τους. Τα περισσότερα LCD μόνιτορ που χρησιμοποιούνται για εφαρμογές επιτήρησης, POS ή βιομηχανικούς αυτοματισμούς χρειάζεται να παραμείνουν σε λειτουργία για πολλές ώρες χωρίς διακοπή. Σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες παρατηρείται στην οθόνη το φαινόμενο του«αποτυπώματος της εικόνας» ή της «εικόνας φάντασμα» κυρίως όταν επιχειρείται η εναλλαγή από την μία εικόνα στην άλλη. Μία ασαφής υπολειμματική εικόνα παραμένει ορατή στο σημείο όπου αυτή παρουσιαζόταν δευτερόλεπτα πριν.

Με την χρήση της τεχνολογίας Anti-Burn-in™ που η εταιρία AG Neovo δημιούργησε για τις οθόνες της, οι επαγγελματίες συστημάτων παρακολούθησης που τις χρησιμοποιον, όχι μόνο απαλλάσσονται από το φαινόμενο αυτό, αλλά επιπλέον απολαμβάνουν τα οφέλη και τις μέγιστες επιδόσεις που τα  μοναδικά χαρακτηριστικά των AG Neovo οθονών προσφέρουν κυρίως κάτω από δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Επιπροσθέτως στις παρακολουθήσεις κτηρίων η εταιρία AG Neovo έχει έναν ακόμη λόγο να είναι περήφανη καθώς έχει ενσωματώσει στα προϊόντα της την τεχνολογία NeoV™ Optical  Glass, τεχνολογία που εξασφαλίζει την μακροβιότητα και καλή λειτουργίας τους.

 

SX Series monitors, 15” - 17” - 19" TFT Colour.

Max resolution 1280x1024 (SXGA). Component CVBS.

VGA and DVI Input.

Supply Voltage: 12VDC/100-240VAC, 50/60Hz,

PAL/NTSC/SECAM Auto Selection

Anti-Burn-inTM technology

BNC Loop-Through Inputs

NeoV Optical Filter Screen (3mm)

Metal Frame Housing

 

Κωδικός προϊόντος: SO3690
Σχετικά Αρχεία
LIVE

LIVE
Δείτε το Λουτράκι σε ζωντανή μετάδοση μέσω web κάμερας!

Η Total Security σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά τον χώρο σας, από οποιοδήποτε σημείο μέσω internet! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.